Om oss

 
Lärarpoolen är lika med tillgänglighet, flexibilitet och kvalitet.

Vi på Lärarpoolen arbetar varje dag för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och vikarier.

Genom att hela tiden arbeta mot våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och kvalitet strävar  vi efter att nå upp till vårt motto att leverera Sveriges bästa vikarier.

Många skolor har problem med kompetensförsörjning och Lärarpoolen är svaret på detta problem. Vi har specialiserat oss på kompetensförsörjning och hyr ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier. Lärarpoolen hjälper även till med rekrytering av kompetenta lärare och skolledare. Vi finns på alla stadier, från förskola, grundskola till gymnasium och vuxenutbildning.

Lärarpoolen finns i Stockholm och Göteborg.

Vårt motto

Är att ha Sveriges bästa vikarier, med det menar vi att vi har väl förberedda, engagerade och kompetenta ersättare till din skola.


Våra Ledord


Tillgänglighet

Vi på Lärarpoolen är alltid tillgängliga när du som kund behöver hjälp. Att snabbt få svar på en förfrågan och ha duktiga, kompetenta lärare som kan rycka in är A och O för oss.

Flexibilitet

Vi ska ha ha bra och nära relationer till våra kunder. Alltid försöka sträva efter att ge det kunden önskar, göra matchningar på behörig/obehörig, ämne, plats, tid, kontinuitet eller det du som kund önskar.

Kvalitet

Lärarpoolen är ISO 9001 certifierade vilket innebär att vi har ett väl dokumenterat arbetssätt.

Lärarpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag som följer de lagar och regler det innebär exempelvis kollektivavtal, inbetalningar av pensioner, ITP, försäkringar etc. Att sätta medarbetaren i centrum är viktigt för oss och att se till att ha bra villkor för våra anställda. Hos oss kan man växa i sin roll.

Historik

Lärarpoolen började i Göteborg med ett ramavtal med Lundbys stadsdel. Därefter har vi expanderat och är i dagsläget marknadsledande i Göteborg och väl etablerade i hela Stockholmsområdet. 

Sammanfattningsvis

Lärarpoolen borde vara det givna alternativet när det gäller bemanning eller rekrytering på din skola. Vi har en stor vikariepool och är en pålitlig partner till förskola, grundskola, gymnasium eller vuxenutbildning

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.