Sveriges bästa vikarier. 

Lärarpoolen är det givna alternativet när det gäller bemanning eller rekrytering på din skola. Vi har en stor vikariepool och är en pålitlig partner till förskola, grundskola, gymnasium eller vuxenutbildning

 

Lärarpoolen är lika med tillgänglighet, flexibilitet och kvalitet.

Vi på Lärarpoolen arbetar varje dag för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och vikarier.

Genom att hela tiden arbeta mot våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och kvalitet strävar  vi efter att nå upp till vårt motto att leverera Sveriges bästa vikarier.

Många skolor har problem med kompetensförsörjning och Lärarpoolen är svaret på detta problem. Vi har specialiserat oss på kompetensförsörjning och hyr ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier. Lärarpoolen hjälper även till med rekrytering av kompetenta lärare och skolledare. Vi finns på alla stadier, från förskola, grundskola till gymnasium och vuxenutbildning.

Vi finns i Stockholm och Göteborg. 

 

Våra ledord

 

Tillgänglighet

 

Vi på Lärarpoolen är alltid tillgängliga när du som kund behöver hjälp. Att snabbt få svar på en förfrågan och ha duktiga, kompetenta vikarier som kan rycka in är A och O för oss.

Boka vikarie dynget runt i vår kundportal eller ring oss, vi finns på plats långt efter kontorstid.

Flexibilitet

 

Vi ska ha bra och nära relationer till våra kunder. Alltid försöka sträva efter att ge det kunden önskar, göra matchningar på behörig/obehörig, ämne, plats, tid, kontinuitet eller det du som kund önskar.

Ni får snabbt engagerad och kompetent personal för den tiden ni behöver.

Kvalitet

 

Lärarpoolen är ISO 9001 certifierade och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi följer de lagar och regler det innebär exempelvis kollektivavtal, inbetalningar av pensioner, ITP, försäkringar etc.

Att sätta medarbetaren i centrum är viktigt för oss och att se till att ha bra villkor för våra anställda. Hos oss kan man växa i sin roll.

 

Historik

Lärarpoolen började i Göteborg då grundarna Olof och Joakim insåg att skolor var i starkt behov att snabbt och smidigt få tillgång till kompetent personal att täcka upp vid frånvaro. De hade länge arbetat mot skolor med IT-stystem och grundade då Lärarpoolen. Med bra service och leveranssäkerhet blev Lärarpoolen snabbt etablerade i Göteborg. 

Enkelheten, bra samarbete och duktiga vikarier var nyckeln och då Lärarpoolen växt till att bli en av de största leverentörerna i Göteborg så beslutades det att starta upp sitt andra kontor i Stockholm.  I Stockholm sammarbetar vi nu med kommunala och privata förskolor och skolor och i de södra delarna är vi marknadsledande leverantör i Södertörn. 

På våra kontor i centrala Göteborgoch Stockholm kan du besöka oss om du är intresserad av och funderar på att jobba inom förskola och skola. Vi hjälper er personligen och dörren står öppen för alla intresenter. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.