Om oss

 

Lärarpoolen är lika med tillgänglighet, flexibilitet och kvalitet.

Vi på Lärarpoolen arbetar varje dag för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och vikarier.

Genom att hela tiden arbeta mot våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och kvalitet strävar  vi efter att nå upp till vårt motto att leverera Sveriges bästa vikarier.

Många skolor har problem med kompetensförsörjning och Lärarpoolen är svaret på detta problem. Vi har specialiserat oss på kompetensförsörjning och hyr ut väl förberedda och engagerade lärarvikarier. Lärarpoolen hjälper även till med rekrytering av kompetenta lärare och skolledare. Vi finns på alla stadier, från förskola, grundskola till gymnasium och vuxenutbildning.

Lärarpoolen finns i Stockholm och Göteborg.

Vårt motto

Att ha Sveriges bästa vikarier.

med det menar vi att vi har väl förberedda, engagerade och kompetenta ersättare till din skola.

 

Lärarpoolen är det givna alternativet när det gäller bemanning eller rekrytering på din skola. Vi har en stor vikariepool och är en pålitlig partner till förskola, grundskola, gymnasium eller vuxenutbildning

 

Våra ledord

 

Tillgänglighet

 

Vi på Lärarpoolen är alltid tillgängliga när du som kund behöver hjälp. Att snabbt få svar på en förfrågan och ha duktiga, kompetenta lärare som kan rycka in är A och O för oss.

Flexibilitet

 

Vi ska ha ha bra och nära relationer till våra kunder. Alltid försöka sträva efter att ge det kunden önskar, göra matchningar på behörig/obehörig, ämne, plats, tid, kontinuitet eller det du som kund önskar.

Kvalitet

 

Lärarpoolen är ISO 9001 certifierade vilket innebär att vi har ett väl dokumenterat arbetssätt.

Lärarpoolen är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag som följer de lagar och regler det innebär exempelvis kollektivavtal, inbetalningar av pensioner, ITP, försäkringar etc.

Att sätta medarbetaren i centrum är viktigt för oss och att se till att ha bra villkor för våra anställda. Hos oss kan man växa i sin roll.

Historik 


Lärarpoolen började i Göteborg då grundarna Olof och Joakim insåg att skolor var i starkt behov att snabbt och smidigt få tillgång till kompetent personal att täcka upp vi frånvaro. De hade länge jobbat mot skolor med IT-stystem och grundade då Lärarpoolen. Med bra service och leveranssäkerhet blev Lärarpoolen etablerade i Göteborg.

Tidigt så var Lärarpoolen med ett ramavtal med Lundbys stadsdel men sammarbetade samtidigt med förskolor och skolor över hela Göteborgsområdet.

Enkelheten, bra samarbete och duktiga vikarier var nyckeln och då vi växt till marknadsledande i Göteborg så beslutade Lärarpoolen på att starta upp vårt andra kontor i Stockholm.  I Stockholm sammarbetar vi också med privata skolor och i de södra delarna är vi ledande leverantör i Södertörn. 

Därefter har vi expanderat och är i dagsläget marknadsledande i Göteborg och väl etablerade i hela Stockholmsområdet. 

På våra kontor i centrala Göteborgoch Stockholm kan du besöka oss om du är intresserad av och funderar på att jobba inom förskola och skola. Vi hjälper er personligen och dörren står öppen för alla intresenter. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.