Skolan ställer höga krav - Våra egna är mycket högre än så

 

  • Lärarpoolen är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015, vilket innebär att vi har ett väl dokumenterat arbetssätt som tillämpas på alla processer.

  • Vi har ett antal kvalitetsmål för verksamheten, vilka är ett åtagande om ständig förbättring internt och framför allt gentemot kund. Kvalitetsmålen ska vara mätbara och i överensstämmelse med kvalitetspolicyn. 

  • Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag genom medlemskap i Kompetensföretagen. Auktorisationen säkerställer att vi arbetar seriöst och uppfyller de höga krav på affärsmässighet som medlemskapet kräver. Auktorisationen innebär en trygghet för både kunder och anställda.

 

Vi finns på plats 

Lärarpoolen har alltid arberat utifrån att vi ska alltid finnas på plats med kontor och personal som träffar vikarier och skolor.

Vi har god lokalkännedom i områdena vi bemannar och vi kan alltid erbjuda våra vikarier att träffa oss på kontoret. Vi åker ut och besöker de förskolor och skolor vi samabetar med så att vi lär känna våra kunder med personliga möten på plats. 

Personliga intervjuer

Vi träffar alla våra vikarier personligen innan de blir anställda i Lärarpoolen. Under mötet så kontrolleras alltid legitimation och giltigt utdrag från belstningsregistret. Vi intervjuar därför inte över telefon utan värdesätter ett personliga möten och närheten till våra kunder och personal starkt.   

Lång erfarenhet och goda samarbeten 

Vi kan bemanning för förskola och skola

Under flera år har vi tillsammans med förskolor och skolor i Göteborg och Stockholm varit ett självklart alternativ när det kommer till att boka in duktiga och engagerade vikarier. Flexibilitet och se till kundens behov har alltid varit högsta prioritet då det lett till långa och bra samarbeten med skolor. Kontinuitet och att man kan lita på att Lärarpoolen har kompetent personal när det behövs gör att många skolor väljer att samarbeta med oss. 

Ramavtal  

Lärarpooeln har i dagsläget ett stort antal samarbetsskolor som vi hjälper med vikarier och rekrytering. Vi har många förskolor och skolor i Stockholm- och Göteborgsområdet som bokar vikarier hos oss. 

Vi har ramavtal med följande kommuner:

Haninge kommun
Huddinge kommun
Botkyrka kommun
Nynäshamns kommun
Tyresö kommun
Upplands Väsby kommun
Värmdö kommun
Järfälla kommun
Lidingö kommun
Sollentuna kommun
Göteborgs stad
Kungälvs kommun
Lilla Edet
Mölndals stad
Orust kommun
Stenungsunds kommun
Tjörns kommun
Öckerö kommun

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.