Skolan ställer höga krav - Våra egna är mycket högre än så

 

  • Lärarpoolen är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2015, vilket innebär att vi har ett väl dokumenterat arbetssätt, som tillämpas på alla processer, utvecklingsprojekt och på kvalitetssystemet. 

  • Vi har ett antal kvalitetsmål för verksamheten, vilka är ett åtagande om ständig förbättring internt och framför allt gentemot kund. Kvalitetsmålen ska vara mätbara och i överensstämmelse med kvalitetspolicyn. 

  • Vi är också ett auktoriserat bemanningsföretag genom medlemskap i Kompetensföretagen. Auktorisationen säkerställer att vi arbetar seriöst och uppfyller de höga krav på affärsmässighet som medlemskapet kräver. Auktorisationen innebär också en trygghet för både kunder och anställda.

 

Vi finns på plats 

Lärarpoolen har alltid arberat utifrån att vi ska alltid finnas på plats med kontor och personal som träffar vikarierna och kunderna.

Vi har alltid god lokalkännedom till områderna vi bemannar inom och vi kan alltid erbjuda våra vikarier att komma personligen till kontoret om så önskas. Lärarpoolen åker också och besöker de förskolor och skolor vi samabetar med så vi lär känna våra kunder med personliga möten på plats. 

Personliga intervjuer

Då vi alltid träffar våra vikairer personligen innan de blir anställda i Lärarpoolen ger oss trygghet att vi känner och har träffat vikarien. Under mötet så kontrolleras alltid legitimation och giltigt utdrag från belstningsregistret. Detta garanteras alltid och de förskolor och skolor vi har bemanning alltid ska kan känna den tryggheten.  Vi intervjuar därför inte över telefon utan värdesätter ett personliga möten och närheten till våra kunder och personal starkt.   

Lång erfarenhet och goda samarbeten 

Vi kan bemanning för förskola och skola

Under flera år har vi tillsammans med förskolor och skolor i Göteborg och Stockholm varit ett självklart alternativ när det kommer till att boka in duktiga och engagerade vikarier. Flexibilitet och se till kundens behov har alltid varit högsta prioritet då detta lett till långa och bra samarbeten med skolor. Kontinutet och att skolorna kan lita på att Lärarpoolen har kompetent personal när detta behövs 

Ramavtal  

Lärarpooeln har i dagsläget ett stort antal samarbetsskolor som vi hjälper med personaluthyrning och/eller rekrytering. Vi har förskolor och skolor som etablerade kunder i Stockholm och Göteborgsområdet som kontinuerligt kontaktar oss när behovet av personal uppstår. 

Nedan listas ett antal verksamheter som vi har avtal med, vilket innebär att vi har ett nära samarbete med många förskolor och skolor.

Vi har ramavtal med följande kommuner:

Haninge kommun
Huddinge kommun
Botkyrka kommun
Nynäshamns kommun
Tyresö kommun
Upplands Väsby kommun
Värmdö kommun
Järfälla kommun
Lidingö kommun
Sollentuna kommun
Göteborgs stad
Kungälvs kommun
Lilla Edet
Mölndals stad
Orust kommun
Stenungsunds kommun
Tjörns kommun
Öckerö kommun

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.